PRE-PARTY

LOS GAAN IN OMMEN

HIGH COCKTAIL

In de stemming komen

Het is 19:00 uur op zaterdagavond en met een groep vrienden of vriendinnen ben je van plan om lekker te gaan stappen in Ommen. Je kunt niet wachten tot dat het 23:00 uur is en je volledig uit je dak kan gaan op de dansvloer of aan de bar. Wij van De Vriendenclub hebben de oplossing: Boek van te voren onze High-Cocktail of High-Beer arrangement en kom alvast in de stemming voor de rest van de avond.

RESTAURANT

Lekker

De Vriendenclub staat niet alleen bekend voor de te gekke dansfeesten op zaterdagavond, maar ook als een van de betere restaurants van Ommen. Van Woensdag t/m Zaterdag kun je hier heerlijk eten of een drankje drinken op ons terras. Zelfs als je lekker wil eten voor het stappen kun je bij ons terecht. Kijk op www.devrienden-ommen.nl en reserveer!

BRUISEND DANSCAFÉ DE VRIENDEN

Helemaal los gaan

Elke zaterdagavond vanaf 23:00 uur staat De Vriendenclub in het teken van gezelligheid en feest. Van lekkere drankjes en heerlijke muziek, van swingen op de dansvloer en draaien aan het Rad. Voor 10 euro mag je een keer een slinger geven aan het Het Vrienden Rad en met een beetje geluk heb jij de avond van jouw leven.

Socials

Wij houden je op de hoogte!